3 vigtige ting, som du skal medbringe til arbejdsdagen

logitec headsetVi vil alle gerne gøre hverdagen så overskuelig, produktiv og behagelig som muligt. Faktisk er der flere ting, du selv kan gøre, for at komme nemmere igennem dagen og stadig have overskud og et godt humør, når du går fra arbejdspladsen igen.

  1. Headset

Det første, som kan være en god idé at medbringe på arbejde, er et headset. Med et headset kan du lytte til musik, podcasts og meget andet, imens du arbejder. Det kan være godt – både for produktivitet og humør – at have noget i ørene.

Vi oplever alle sammen, at vi har arbejdsopgaver, som er mindre spændende end andre. I disse situationer, reagerer vores humør stort set altid positivt på lidt musik. Her kan man også opleve, at man tager ejerskab over situationen og hygger sig med sine arbejdsopgaver, når man zoner ind i musikken.

Hvilket headset skal man så vælge? Det kommer såmænd helt an på, hvad du er til! Vi mennesker er forskellige og har derfor også forskellige behov, når det kommer til headsets. Nogle kan lide at bruge hørebøffer, som holder al anden lyd ude og andre foretrækker de små, som er nemme at have i skuffen. Der findes et stort udvalg af Logitech headsets, hvor der helt sikkert også er et, som passer til dine behov.

  1. Snacks

Det andet, som kan være en god idé, at du tager med dig på arbejde, er snacks. Vi kender alle til, at vi løber en smule tør for energi i de sidste timer på eftermiddagen. Det er ved at være længe siden, at vi sidst har spist og der er ikke længe til aftensmaden – så et stort måltid på dette tidspunkt er heller ikke ideelt.

På dette tidspunkt på dagen kan du i stedet tage dig en snack. Du tænker måske lynhurtigt nu, at sukker ikke er sagen og at du gerne vil holde dig sund. Du kan sagtens medbringe sundere snacks, som ikke indeholder en masse sukker. Hvad med frugt for eksempel? Her indtager du kun naturlige sukkerstoffer.

Du kan også medbringe en muslibar, knækbrød eller en lille pose med nødder. Suppler eventuelt op med en kort gåtur på 10 minutter. På den måde får du også lidt gang i kroppen igen! Det giver også anledning til en kort pause – hvis altså ikke i er nogle af de heldige, hvis arbejdsplads er med på firmamassage-trenden.

  1. Oplader

Det sidste, som vi mener, kan være essentielt at tage med på arbejde, er en oplader. Her tænker vi hovedsagligt på en oplader til din telefon! Hvis du eventuelt har planer efter arbejde, kan det være super irriterende, hvis din telefon er ved at gå ud.

Yderligere, hvis du går eller cykler hjem, kan det hurtigt blive en lang gåtur/cykeltur, hvis ikke du fortsat kan bruge dit headset i telefonen, fordi din telefon er gået ud!