Tokyos natteliv – Dans og strip

Stripklubber tokyoTokyo er en komplet sanselig overbelastning. I løbet af dagen strømmer turister til berømte templer, shoppinggader og fylder sig med ramen og sushi. Om natten rammer natuglerne lokale barer, synger karaoke indtil sent om aftenen og danser indtil daggryets pause på en af de berømte natklubber.

Men vidste du, at Tokyo har masser striberklubber?

Selvom ikke mange ved det, har Tokyo faktisk ret mange Stripklubber med talentfulde dansere i forskellige genre.
Der er stripklubber i vestlig stil, japanske stripteatre fra den gamle skole og til de mere… eventyrlige, peep shows.

I denne artikel kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om de forskellige slags Stripklubber i Tokyo, og hvilke klubber der er værd at besøge i løbet af din tid i byen.

Western Strip-klubber

Dette er de traditionelle stripperklubber. De er velegnet til turister, har engelsk personale til rådighed og har en blanding af europæiske, asiatiske og japanske dansere. Atmosfæren er livlig, med en DJ der spiller clubmusik, mens en stripper optræder på en stang i centrum af klubben.

Ligesom i andre lande er Western Strip-klubber i Tokyo gode til polterabend-fester og er ikke kun for bad asses.

Dansere roterer gennem natten med hver dans i 2 – 3 sange. Se eventuelt et eksempel på en Dansk stripper her

Under forestillingen kan gæsterne tippe pigerne fra 1.000 yen. På nogle stripperklubber vil danserne trække kunden ind på scenen, lægge dem ned med en danseforestilling og forsigtigt tage deres tip.

Efter en runde med forestillinger bringer personalet danserne til gæstens borde, hvor gæsterne opfordres til at købe en stripper en drink. Gæster er ikke forpligtet til at chatte eller købe en drink til danseren, men generelt forventer de at der købes en cocktail eller to.

I løbet af denne tid kan du bede danseren eller personalet om en privat showdans. Dette forekommer ofte ved dit bord eller i en privat stand for et mere intimt danseshow.

Prisfastsættelsen for en Western Style Strip Club i Tokyo inkluderer normalt et dørgebyr med en eller to drinks i et bestemt tidsrum.